Nyheter

Bli med når NordicLA arrangerer digital Score Camp 13.-17. september! Fem dager sammen med noen av LA og Nordens beste komponister og produsenter, VIP-talks, veiledning, masterclass og workshops – helt gratis! Deltakerne får jobbe med å skrive musikk tilrettelagt for TV og film, med veiledning fra noen av de beste mentorene i den amerikanske musikkbransjen.

NordicLA har det siste året holdt flere digitale låtskrivercamper med fokus på forskjellige temaer, og inviterer nå til camp med fokus på filmmusikk. På campen møtes produsenter, komponister og låtskrivere fra de nordiske landene, i tillegg til noen deltagere fra Los Angeles, USA.

I tillegg til skrivesessions inviteres erfarne og etablerte mentorer, foredragsholdere og partnere. Tidligere har blant annet følgende deltatt:

JEFF BEAL: Komponist – House of Cards, Blackfish, Ugly Betty
JUSTIN STANLEY: Produsent – Prince, Leonard Cohen, P. McCarthy, Snoop Dogg
MIKE POLCINO: Regissør – The Simpson Director
JIM DOOLEY: Komponist – Pirates of the Carribean, The DaVinci Code, The Ring
MARY RAMOS: Music supervisor – Quentin Tarantino, Robert Rodriguez

Musikkforleggerne sponser nå deltageravgiften på $1000 for tre opphavere fra våre medlemsforlag!

Opphavere kan søke selv eller musikkforlaget kan søke på vegne av opphaveren. For å søke kreves det at skjemaet under fylles ut og at det legges ved tre lytteeksempler. Det er en fordel om søkeren har jobbet med musikk til film før, men ikke et krav.

Søknadsfrist: 6. september, 23:59.

Søk her:

So, what do you think ?