Medlemmer

Her er oversikten over våre medlemmer:

 • +Arctic Rights Management

  Kontaktperson: Kerstin Mangert
  E-post: post@arcticrights.com
  Web: arcticrights.com
  Songwriters: Caroline Ailin (Dua Lipa, Olivia Holt), Magnus Bertelsen (Marcus og Martinus, Alan Walker), Erik Fjeld (Marcus og Martinus, Girls’ Generation), Brandyn Burnette (EXO, Cosmos & Creature), Frida Amundsen (Bearson, Sandra Lyng), Sløtface, Highasakite.

 • +Bibelselskapet/Verbum Forlag


  Adresse: Bernhard Getz’ gate 3, 0165 Oslo.
  Tlf: +47 47 97 64 50
  E-post: post@bibel.no
  Web: bibel.no
  Verbum Forlag er en privat stiftelse med et ideelt formål. Stiftelsen driver nonprofit forlagsvirksomhet på kristen basis. Verbum Forlag ble stiftet 26. april 1820, og er dermed Norges eldste eksisterende forlag (9 år eldre enn Cappelen).

 • +Blåmann Musikkforlag


  Kontaktperson: Victor Mjøen
  Adresse: Kunnskapsparken, Markedsgt. 3, 9510 Alta
  Postadresse: Pb 1439, 9506 Alta
  Tlf: +47 900 80 660 / +47 900 80 660
  E-post: forlag@blamann.no
  Web:  blamann.no
  Blåmann Musikkforlag ble stiftet i 1994 og har utgitt visebøker, gitarhefter, enkeltnoter, arrange­menter og lærebøker av flere populære opphavs­menn, bl.a. Øystein Sunde, Jan Eggum, Kari Bremnes, Halvdan Sivertsen, Erik Bye, Iver Kleive, Henning Sommerro, Lars Lillo-Stenberg, Kjartan Kristiansen (DumDumBoys), Magnus Grønneberg (CC Cowboys), og Jo Nesbø (Di derre). Forlaget står også bak Jørn Simen Øverlis biografi om Vladimir Vysotskij og er aktive innen kor-, korps-, og undervisningsmarkedet.

 • +Controverse Publishing


  E-post: ola@controverse.no

 • +Curling Legs Publishing

   
  E-post: info@curlinglegs.no
  Web
  : curlinglegs.no

 • +DaWorks Music Publishing


  Kontaktperson: Jørn Dalchow
  Adresse: Torggata 10, N-0181 Oslo, Norway
  Tlf: 22 11 00 97 Mobil: +47 922 49 143
  E-post: jorn@daworks.no
  Web: daworks.com
  Søsterselskap av daWorks Records AS, som er en av Norges mest fremgangsrike indie-plateselskaper innenfor pop-musikk. Co-publishing partner med Warner/Chappell.

 • +Eccentric Music


  Kontaktperson: David Eriksen
  Adresse: Mølleparken 4, 0459 Oslo
  Tlf: +47 92 26 41 11
  E-post: davideriksen@mac.com
  Eccentric Music AS er et plateselskap, management og forlag. De jobber både med utvikling av låtskrivertalenter, og er i samarbeid med godt etablerte låtskrivere og produsenter.

 • +EKKO Publishing


  Kontaktperson: Robin Jenssen
  Adresse: EKKO Publishing INC C/O Dsign Media AS Fjordgata 1, 7010 Trondheim
  Tlf: +47 93 09 13 00
  E-post: robin@ekkomusicrights.com
  Web: ekkomusicrights.com
  EKKO Publishing er et musikkforlag som tilhører EKKO Music Rights. Med kontorer i Norge, Sverige, USA og Korea jobber de aktivt med artister, låtskrivere, internasjonale PR-byråer og merkevarer på global basis.

 • +Frelsesarmeen Hovedkvarter

   
  E-post: musikk@frelsesarmeen.no

 • +Ghost Town


  Kontaktperson: Bent Ivar Depui Tversland
  Adresse: Stjernebyen 13, 4735 Evje
  Tlf: +47 47 81 93 12
  E-post: bent@ghosttown.no
  Web: ghosttown.no
  Ghost Town ble etablert i 2012 av Bent Ivar Depui Tversland, og fungerer som et label med management og forlagsvirksomhet. Etter mange år med nettverksbygging har Ghost Town lisensiert katalogen vår – som består av 300 lisenser og 150 masters til ulike selskap i USA, Korea, Irland, Tyskland og Kina. Noen ”cuts” de har gjort seg fornøyde med er Battle of The Exes i MTV, Olympiske Leker og diverse utdanningsfilmer, samt noen kortfilmer.

 • +Gilt


  E-post: info@gilt.no
  Web: soundcloud.com/giltno/sets/gilt-roster

 • +Hacate Entertainment Group


  Kontaktperson: Sarah-Chanderia
  Postadresse: PB 848 Sentrum, 0104 Oslo
  Tlf: +47 22 42 01 12
  E-post: info@hacate.com
  Web: hacate.com 
  Hacate representerer både norske (Lene Marlin, Maria Solheim) og internasjonale opphavsmenn. Hacate representerer eksklusivt Mars Music, Misty Music, Playground Music, Scandinavian Songs og flere for synkronisering i Norge.

 • +Indie Recordings


  Adresse: Akersveien 18, 0177 Oslo
  E-post:erlend@indierecordings.no
  Web: indierecordings.no
  Indie Recordings AS driver med produksjon, salg og markedsføring av innspilt musikk, rettighetsforvalting og forlagsvirksomhet.

 • +Lyche Musikkforlag


  Kontaktperson: Jan Stefan Bengtsson
  Adresse: Konowsgate 67B, 0196 Oslo
  Tlf: 93 48 78 98 / 23002010
  E-post: stefan@musikkforlagene.no
  Web: musikkforlagene.no
  Lyche Musikkforlag har vært utgiver og distributør av skolemateriell i en årrekke.  Forlaget eies i dag av Norsk Musikforlag A/S og holder til i deres lokaler i Oslo. Den innholdsrike katalogen dekker det aller meste innen musikkundervisning. Lyche skilter med ca. 1200 utgivelser på eget forlag, med verker av bl.a. Edvard Grieg, Klaus Egge, Fartein Valen, Eivind Groven, Knut Nystedt og Egil Hovland.

 • +Majorforlaget

   
  E-post: post@musikkforlagene.no

 • +Make Music Publishing


  Kontaktperson: Vegard Schow
  Adresse: P.O. Box 40, N-1412 Sofiemyr, Norway
  Telefon: +47 40 45 41 73
  E-post: post@makemusic.no
  Web: makemusicpublishing.com
  Selskapets fokus er låtproduksjon, filmmusikk, synch, TV og musikk til scene. Make Music Publishing AS har siden starten jobbet aktivt med å tilknytte seg komponister og representerer flere hundre verk fra 15 norske, danske og amerikanske komponister/tekstforfattere. De har også sub-publishing med flere internasjonale selskaper, og verkene er både egenhendig og gjennom samarbeidspartnere.

 • +MER


  E-post: post@mer.as
  Web: mer.as

 • +MTG Music Publishing


  Kontaktperson: Larry Bringsjord
  Adresse: Storgata 5, 0155 Oslo
  Tlf: +47 974 05 050
  E-post: post@mtgmusic.no
  Web: mtgmusic.no
  Plateselskapet MTG ble stiftet i forbindelse med utgivelse av lydsporet til filmene «Kamilla og Tyven» med Morten Harket og «The Kon Tiki Man» – begge med musikk av Ragnar Bjerkreim. Siden 1990 har de utgitt over 150 album og «utallige» singler innen mange sjangre. MTG MUSIC PUBLISHING ble etablert i november 2009, for å kunne forhandle med filmselskaper, TV selskaper og reklamefilm-produsenter med både master, artister og forlagsrettigheter.

 • +Music Network Norway


  Kontaktperson: Leif A. Dramstad
  Tlf: +47 97 08 61 21
  E-post: leif.dramstad@musicnetwork.no 
  Music Network Norway er et musikkforlag og arbeider med musikkrettigheter, formidling av tjenester innenfor musikkfeltet og tilbyr annen beslektet virksomhet.

 • +Musikk-Husets Forlag


  Adresse: Konowsgate 67B, 0196 Oslo
  Tlf: 23002010
  E-post: post@musikkforlagene.no
  Web: musikkforlagene.no

  Gjennom årenes løp har Musikk-Husets Forlag AS samarbeidet med et stort antall komponister/forfattere, og utgivelsene spenner fra enkle solostykker via undervisningsstoff, biografier og historiebøker til et mangfoldig korbibliotek, og verk for fullt orkester. Musikk-Husets Forlag er i samarbeid med Norsk Musikforlag AS – Disse to forlagene startet felles distribusjon og musikkimport.

 • +New Cut Music


  E-mail: ottar@bighand.no

 • +New Sounds


  Tlf: +47 91 31 07 70
  E-mail: stray@whiteroom.no
  New Sounds AS er et nyetablert selskap bestående av Whiteroom og Toothfairy. New Sounds har fasilitert flere writingcamps siden oppstart, deriblant by:songs.

 • +Norsk Musikforlag


  Adresse: Konowsgate 67B, 0196 Oslo
  Tlf.:
  23 00 20 10
  E-post: post@musikkforlagene.no
  Web: musikkforlagene.no

  Norsk Musikforlag ble etablert i 1909 og er et av Skandinavias fremste og største uavhengige musikkforlag. I tillegg til å tilby musikk av Norges ledende komponister gjennom et århundre, inneholder katalogen et stadig voksende antall verk av utenlandske internasjonalt anerkjente komponister.

 • +Norsk Notestik & Forlag


  Adresse: c/o Norsk Musikforlag A/S, Konowsgate 67B, 0196 Oslo
  Tlf:
  23 00 20 10
  E-post: post@musikkforlagene.no
  Web: musikkforlagene.no
  Norsk Notestikk og Forlag er mest kjent for å ha arrangert den første slagerkonkurransen (som ble kalt jazzkonkurransen) i 1927 under mottoet: «Neste sesongs slager må bli norsk.» I mellomkrigsårene utga de en rekke populære melodier som «Charleston i Grukkedalen », «Laila»,«Han Jon», og «Når de lyse bjerker springer ut». Katalogen ble kjøpt av Norsk Musikforlag i 1975.

 • +Norwegian Songs


  Adresse: Åsveien 21, 3475 Sætre
  Tlf: +47 23 40 10 00
  E-post: post@norwegiansongs.no
  Web: norwegiansongs.no
  Norwegian Songs ble startet i 1992. Rettighetene omfatter hovedsakelig verk utgitt siden 1992, og inneholder flere sjangre som danseband, country, pop og rock for å nevne noen. Norwegian Songs er idag fusjonert med Bare Bra Musikkforlag.

 • +Obligato Musikkforlag

   
  E-post: post@obligato.no
  Web
  : obligato.no
  Obligato musikkforlag publiserer i hovedsak noter for kor, korps, strykere og orkester. Forlaget har sjangermessig en bredt anlagt katalog der komposisjoner og arrangementer av både tradisjonsmusikk, samtidsmusikk og populærmusikk for ulike besetninger er representert. Forlaget formidler komposisjoner og arrangementer via egen nettbutikk. I tillegg formidles tjenester i form av komposisjons- og arrangøroppdrag til ulike musikalske besetninger og prosjekter.

 • +Oslo Recordings


  Kontaktperson: Ken Ingwersen
  Adresse: Skippergata 28, 0154 Oslo
  Tlf: +47 22 340 555
  E-post: mail@oslorec.com
  Web: oslorec.com
  Selskapet ble stiftet i 2000 av musikerne Jon Ryd­ningen og Ken Ingwersen. Kjernevirksomheten er musikkforlegging, og de har levert låter til artister over hele verden. De første fire årene hadde forlaget en samarbeidsavtale med BMG publishing. Oslo Recordings er et produksjonsselskap med tilknyttede produsenter. De disponerer et pro­fesjonelt lydstudio som for det meste brukes til produksjon av eget repertoar.

 • +Piraya Music Publishing


  Postadresse: Postboks 255, 3201 Sandefjord
  Tlf: +47 91 12 30 03
  E-post: henning@pirayamusic.no
  Web: pirayamusic.no
  Piraya Music Publishing er en delvirksomhet av plateselskapet Piraya Music. De jobber med artistutvikling, låtskriving, innspilling, og utgivelse av orginalskrevet musikk.

 • +Propeller Music


  Adresse: Sagveien 21 A, 0459 Oslo
  Tlf: +47 90 14 51 86
  E-post: info@propellerrecordings.com
  Web: propellerrecordings.com
  Propeller Music forvalter verkene til noen av Norges mest anerkjente og populære låtskrivere. De driver forlagsarbeid med fokus på collection, sync, og utvikling av låtskrivere.

 • +Rai Rai Publishing


  E-post: steinar@steinarfjeld.no
  Rai Rai Publishing utøver forlagsvirksomhet med hovedvekt på å forlegge norske låtskrivere og komponister.

 • +Raven Music

   
  E-post: info@ravenmusic.org
  Web: ravenmusic.org
  Raven Music Editions ble etablert i 2014 og er spesialisert i noteproduksjon og grafiske musikkrettigheter innen mørkere alternative populære musikksjangere. De har blant annet utgitt album av Ulver, Myrkur, Draconian, Emperor, og Solefald. Nylig startet de også forlagsvirksomhet for unge komponister innen klassisk musikk med full rettighetsforvaltning.

 • +Rozo Music


  Tlf: +47 90 96 75 93
  E-post: dag@rozo.no
  Rozo Music ble startet i slutten av 2014 av Dag Krogsvold. Selskapet er et lite musikkforlag som først og fremst jobber med norske opphavsmenn.

 • +Stealth Music Publishing


  Kontaktperson: Helena Bøhn
  Tlf: +47 47 92 92 29
  E-post: agency@stealthmusic.no
  Web: stealthmusic.no
  Stealth Music Publishing er et lite musikkforlag lokalisert i Oslo. Vi fokuserer hovedsakelig på popmusikk (RnB, Urban, Hip Hop, EDM, House, Grandiosa Pop ) men gjør også komposisjon til spillefilm og andre dramatiske produksjoner. Stealth Music Publishing samarbeider med forlag i hele verden og har et bredt nettverk innenfor sjangrene vi jobber i.

 • +Steinar Fjeld Musikk/OSLOVESONGS


  Kontaktperson: Stine Lieng
  Adresse: c/o Warner Chappell Music Norway AS, Karl Johans gate 12 J
  Postadresse: PB 492 Sentrum – 0105 Oslo
  Tlf: +47 970 21 349
  E-post: Stine.Lieng@warnerchappell.com
  Forlagsvirksomhet under Warner/Chappell Music Norway AS.

 • +Victory Music Publishing


  Adresse: Vækerøveien 137, 0383 Oslo
  Tlf: +47 95 96 71 16
  E-post: arve@talent.as
  Web: talent.as Forlaget disponerer ca. 400 originale verker av aktive opphavsmenn. De ønsker å eksponere disse ovenfor alle mulige brukere; som produsenter, artister, arrangører, musikere, media, reklame, film og lignende.

 • +Vigmostad & Bjørke


  E-post: odd.steenberg@noteservice.no
  Web: noteservice.no  musikkforlaget.no

 • +Voices Music Publishing


  Kontaktperson: Dag Krogsvold / Ketil Sveen
  Postadresse: Boks 2010 Grünerløkka, 0505 Oslo
  Tlf: 23 22 66 66
  E-post: info@vme.no
  Web: www.vme.no
  Voices Music Publishing AS (WMP) er et søsterselskap til Voices Music & Entertainment AS som ble stiftet i 1988. Forlagsvirksomheten er nær knyttet opp til plateutgivelsene.

 • +Warner/Chappell Music Norway


  Kontaktperson: Stine Lieng
  Adresse: Karl Johans gate 12 J, PB 492 Sentrum – 0105 Oslo
  Tlf: +47 970 21 349
  E-post: Stine.Lieng@warnerchappell.com
  Web: warnerchappell.com
  Warner/Chappell Music er et av verdens ledende musikkforlag med over 1 million titler og 65 000 opphavsmenn i katalogen. Det norske selskapet Warner/Chappell Music Norway AS ble stiftet i 1989, og eies av Warner/ Chappell Music Scandinavia AB, som igjen eies av Warner/Chappell Music Inc. Administrerte forlag: Norwegian Songs, Morning Light Music, Piraya Music Publishing (co-publishing), daWorks Music Publishing Ltd (co-publishing), Norskamerikaner Musikkforlag AS (co-publishing), Grammofon Musikkforlag AS (co-publishing

 • +Warner Music Publishing Norway


  Adresse: Karl Johans gate 12J, 0105 Oslo
  Tlf: +47 22 05 27 00
  E-post: wmnorway@warnermusic.com
  Web: warnermusic.com
  Som en del av musikkselskapets utvidete virksomhet, så jobbes det aktivt med forlagsvirksomhet til flere av plateselskapets artister. Warner Music Publishing Norway representerer Monica Heldal, Linnea Dale, Stian Fjelldal, Sivil Status og Sogns, og har en co-publishing avtale med søsterselskapet Warner/Chappell Music.

 • +Waterfall Music


  Kontaktperson: Kai Robøle
  Tlf: +47 95 21 89 57
  E-post: kai@waterfall.no
  Web: www.waterfallmusic.no
  Waterfall Music er et publishing selskap basert i Oslo. Waterfall Music jobber med låtskriver-talenter og bidrar til internasjonale karrierer som både artister og låtskrivere. I Waterfall sin katalog vil du finne navn som Ida Maria, Ina Wroldsen, Susanne Sundfør, Alfred Hall, Brandyn Burnette, Ida Jenshus, Ingrid Olava, Raga Rockers med flere. Siden januar 2014 har Waterfall Music hatt en co-publishing avtale med BMG Chrysalis.