Nyheter

Thomas Pettersen, Marianne Hekkilæ for “Make me a bird” forlagt hos DaWorks Music Publishing.

Det Vadsø-baserte elektro-pop-prosjektet Arcane Station er en kreasjon låtskriver og produsent Thomas Pettersen står bak. Tidlig i 2015 debuterte han med Arcane Stations første singel; «Make Me a Bird» som hadde 17 år game Marianne Hekkilæ som medkomponist og vokalist. Singelen fikk raskt stor oppmerksomhet  med listing både på NRK P3 og P1. Dette har blitt en typisk ‘kryper-hit’ som stadig oppdages av flere.

 

Egil Olsen for “Find a way” forlagt hos Waterfall Music.

Norske singer/songwriter Egil Olsen er ikke som andre singer/songwriters. Han har vært hevdet som en av de beste liveband av Norge med sine små, men store låter, der humoren i og mellom sangene er nøye balansert med sine sårbare, nær og naivt ærlige sanger. Han gjør stort sett alt selv, han har alltid gått sine egne veier, og blitt så respektert for sitt arbeid at han i en alder av 30 fikk en hyllest album der norske artister som Thom Hell, Sondre Lerche, Robert Post, Jenny Hval og andre bidratt .

 

Erik Fjeld, Ida Wærdahl, Petters Katastrofe Bjørklund for “Elektrisk” forlagt hos Obel AS.

Låta «Elektrisk» har i skrivende stund blitt streamet over 13 millioner ganger på Spotify, og blitt vist over 10 millioner ganer på Youtube! Låta er også med på albumet «HEI» til Marcus og Martinus som har ligget på pallplass på VG lista i et halvår i 2015.

Låta elektrisk treffer et stort publikum, noe som understrekes ved at det norske kvinnelandslaget på ski har anektert og  promoterere låta som sin signallåt på sin promovideo for sesongen 2015/16.

Elektrisk er nå den mest viste norskspråklige videoen noen gang, og er ifølge Tv2 den mest populære musikkvideoen blant nordmenn i 2015.

 

Magnus Clausen, Jesper Borgen, Jens Hjertø for “Bare min” forlagt hos Warner/Chappell Music Norway og Stealth Music Publishing.

«Bare min» er for mange kjent som årets sommerhit i 2015. Den har ligger som #1 på VG-Lista i hele 6 uker og har solgt 4 x platina. Per dags dato har låta blitt streamet over 18 millioner ganger på Spotify!

 

Mats Lie Skåre, Maria Mena for “I don’t wanna see you with her” forlagt hos Warner/Chappell Music Norway og EMI Music Publishing.

«I don’t wanna see you with her» er første låten til Maria Menas nyeste album, «Growing pains».
Låta er streamet over 6 millioner ganer på spotify, har solgt til gull, og har blitt fremført på Skavlan og andre tv-programmer utenfor Norge.

 

Ingrid Helene Håvik for “Keep that letter safe” forlagt hos Propeller Music Publishing.

Verket Keep That Letter Safe kom ut i etterkant av at det første minuttet av verket var brukt som åpningslåt for den populære TV-serien ’Frikjent’ på TV2. Derfor var også forventningene til verket store, samtidig som det var store forventninger til hvordan verket fortsatte etter det første minuttet. Den fulle versjonen møtte svært god respons og har i ettertid vært en av årets faste låter på mange av de store norske radiostasjonene samt streamet over 3 milloner ganger på spotify.

So, what do you think ?