Nyheter

Thomas Pettersen forlagt hos DaWorks Music Publishing.

Det Vadsø-baserte elektro-pop-prosjektet Arcane Station er en kreasjon låtskriver og produsent Thomas Pettersen står bak. Tidlig i 2015 deburte han med Arcane Stations første singel; «Make Me a Bird» som hadde 17 år game Marianne Hekkilæ som medkomponist og vokalist. Singelen fikk raskt stor oppmerksomhet med listing både på NRK P3 og P1 (noe som skjer ganske sjelden). Dette har blitt en typisk ‘kryper-hit’ som stadig oppdages av flere.

 

Caroline Ailin forlagt hos Waterfall Music.

Caroline Ailin bor for tiden i London etter å ha studert ved LIPA. Hun har raskt fått et rykte for sin fremragende bruk av melodi og tekster med en spesiell teft for konsepter. Hun har brukt tiden sin på å jobbe i London, Los Angeles og Skandinavia hvor hun har samarbeidet med flere produsenter og låtskrivere som Starsmith, GRADES, Fred Ball, Eman & Evan, Scribz, J Hart, Trey Campbell & Levi Lennox.

 

Anna Aardalen forlagt hos Musikk-Husets Forlag.Anna Aardalen

Anna Aardalen, har en Master i filmkomposisjon fra Malmø og videreutdanning i samtidiskomposisjon fra Norges Musikkhøyskole. Hun har skrevet musikk til flere dokumentar- og kortfilmer og er glad i å tøye grenser og eksperimentere. Anna er klassisk skolert og liker å kombinere både akustisk og elektronisk klang.

 

 

 

Bjørn Morten Christophersen forlagt hos Norsk Musikforlag.Bjørn Morten Christophersen

Bjørn Morten Christophersen har en Master i musikk fra Universitetet i Oslo og Master i Komponering for Film og Tv fra Kingston University i London.  Han har skrevet verker for kor, orkester og kammermusikk på oppdrag fra blant annet Bergen Filharmoniske Orkester og det norske kammerkoret Schola Cantorum. Bjørn Morten har også komponert musikk til flere store TV-dramaer for NRK, samt for scenen. Hans musikk har blitt fremført i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Nederland og USA.

 

 

 

 

 

Erik Fjeld forlagt hos Obel AS.

Erik Fjeld er en av Norges mest fremgangsrike låtskrivere og er som en del av musikkmiljøet på Jar i Bærum i ferd med å få fotfeste som det mest dynamiske komponistmiljøet i Norge. Alle hans låter blir forlagt i Norge, men det er inngått flere co-publishing avtaler for å legge grunnlaget for en internasjonal karriere.

Erik har i løpet av 2015 hatt 2 hits i Japan i år. Blant annet PARADISE med Girls Generation som også toppet World Music lista i Billboard. En av de mest kjente låtene til Erik er låta Elektrisk på albumet HEI. Låtene til Erik appellerer til et ungt publikum som representerer en høyaktuell målgruppe for norsk populærmusikk i dag og i årene som kommer.

 

Tord Kalvenes forlagt hos Cantando Musikkforlag. Tord Kalvenes

Tord Kalveneser født i 1989 og har vokst opp i havgapet i Austevoll kommune, sør for Bergen. Allerede som barn startet han å spille gitar og euphonium og fra 12-års alderen begynte han å synge og skrive sin egen musikk. Tord har en Mastergrad i Musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo fra 2014 og har i tillegg studert komposisjon under veiledning av Olav Anton Thommesen. Flere av hans verker som «Missa Brevis» er utgitt gjennom Cantando Musikkforlag. Tord sin musikalske stil er påvirket av komponister som Nystedt, Pärt, Lauridsen, Kverno og andre norske komponister.

 

So, what do you think ?